Bådtransport af både i alle størrelser i Sønderborg

Er du på udkig efter en vognmand med ekspertise inden for bådtransport i Sønderborg eller omegn? Hos Vognmand Verner Østergaard ApS har vi mange års erfaring med transport af både i alle størrelser. Vi flytter både for private og erhverv på Als, blandt andet i Nordborg og Sønderborg, samt andre steder i landet.

​Transport af båd udføres altid trygt og sikkert

Vi har stor ekspertise med at håndtere både, og vi har det rette udstyr og materiel til at varetage enhver type bådtransport. Samtidig udfører vores kvalificerede chauffører altid deres arbejde med stor omhu. Det er din sikkerhed for, at transporten sker trygt og sikkert, og vi udfører naturligvis vores arbejde til tiden.

Vi har allerede hjulpet mange bådejere i hele landet. Dermed har vi oparbejdet stor erfaring med at transportere både i alle størrelser og at sikre, at transporten sker uden skader på båden. Vi er også klar til at håndtere din båd med den største respekt.

Få et uforpligtende tilbud på bådtransport

Du er velkommen til at få en snak om vores priser og kompetencer. Samtidig kan vi få en snak om, hvad du ønsker. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for bådtransport.

Du kan ringe på telefon 74 45 03 53 eller på mobil 20 46 03 53 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail verner@voestergaard.dk, men bemærk, at vi ikke modtager bestillinger via e-mail.

null

Os kan du regne med

Vi lægger vægt på at overholde alle aftaler
null

Godkendte chauffører

Vi prioriterer høj sikkerhed ved kørsel og transport
null

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi har udstyr og mandskab til alle opgavetyper

Kontakt os,
hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser.

Har du brug for en dygtig og erfaren vognmand til din kørselsopgave, så skal du blot udfylde vores kontaktformular.​

​Du vil modtage svar inden for 48 timer.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

(+45) 74 45 03 53
(+45) 20 46 03 53
verner@voestergaard.dk