Maskintransport med blokvogn – op til 32 tons

Leder du efter en vognmand, som tilbyder maskintransport? Hos Vognmand Verner Østergaard ApS har vi stor ekspertise med blokvognstransport. Vi flytter alt fra små til store maskiner med en vægt på op til 32 tons. Vi udfører transportopgaver for både private og erhverv på Als, blandt andet i Nordborg, Sønderborg og mange andre steder.

Vi har stor erfaring med blokvognstransport

​Vi tilbyder både krankørsel og blokvognstransport, og det kan være alt fra mindre pengeskabe til store maskiner, anlæg og andre større konstruktioner.

Der er behov for en blokvogn, hvis godset er for stort eller for tungt til en almindelig lastbil. En blokvogn må overskride færdselslovens maksimalgrænser for mål, vægt eller begge dele.

Vi har stor erfaring med alle former for maskintransport. Samtidig har vi ordentligt udstyr, det rette materiel og kvalificerede chauffører. Derfor kan du regne med en sikker transport, og du kan naturligvis også forvente, at vi løser opgaven til den aftalte tid.

Få et uforpligtende tilbud på maskintransport

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores kompetencer, ydelser og priser. Vi tager gerne en snak om dine behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede maskintransport.

Du kan ringe til os på telefon 74 45 03 53 eller på mobil 20 46 03 53. Du kan også skrive til os på e-mail verner@voestergaard.dk, men vi tager ikke imod bestillinger via e-mail.

null

Os kan du regne med

Vi lægger vægt på at overholde alle aftaler
null

Godkendte chauffører

Vi prioriterer høj sikkerhed ved kørsel og transport
null

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi har udstyr og mandskab til alle opgavetyper

Kontakt os,
hvis du skal bruge en vognmand

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål, hvis du ønsker yderligere information om vores ydelser.

Har du brug for en dygtig og erfaren vognmand til din kørselsopgave, så skal du blot udfylde vores kontaktformular.​

​Du vil modtage svar inden for 48 timer.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

(+45) 74 45 03 53
(+45) 20 46 03 53
verner@voestergaard.dk